Wednesday, April 29, 2009

MINI CART

Mini Cart

Ingredients :
- Basic dough nastar 500 grams -
- 10 grams butter -
- Almond powder 50 grams -
- Jelly pineapple 200 grams -

Spread:
- 1 egg yellow grains -
- Milk 1 tsp-

How to prepare :
1. Mixed all the basic dough, butter and almond powder to the average. Print dough in the mini basket mold, fill with pineapple jam, let the dough surface intersect. Do until the dough runs out, place the brass in the flat.
2. Roast in oven with a temperature of 170oC for 15 minutes until cooked, lift.
3. Serve.

To 800 grams

Keranjang Mini

Bahan :
- Adonan dasar nastar 500 gram -
- Mentega 10 gram -
- Almond bubuk 50 gram -
- Selai nanas 200 gram -

Olesan :
- Kuning telur 1 butir -
- Susu cair 1 sdt -

Cara membuat :
1. Campur semua adonan dasar, mentega dan almond bubuk hingga rata. Cetak adonan dalam cetakan keranjang mini, isi dengan selai nanas, beri permukaannya dengan adonan menyilang. Lakukan hingga adonan habis, letakkan dalam loyang datar.
2. Panggang dalam oven dengan suhu 170oC selama 15 menit hingga matang, angkat dan dinginkan.
3. Sajikan.

To 800 grams

Lezat - Edition 016 - Year 1 / 21 october - 7 november 2004

No comments:

Popular Posts

Pengikut