Wednesday, April 29, 2009

COINS OCTAHEDRON

Coins Octahedron

Ingredients :
- Basic dough nastar 500 grams -
- 1 tbsp butter -
- 100 grams Edam, grated -
- Jelly pineapple 200 grams -
- Cherry red -

Spread:
- 1 egg Yellow grains -
- 1 tsp Milk -

How to prepare :
1. Mixed dough base, Edam cheese and butter until thick dough rata.tekan in 0.5 cm.dibentuk octagon print, content with pineapple jam, close the dough back together, so be quite ignites. Do until the dough runs out, place the brass in the flat, be oiled with the spread, give cherry red.
2. Roast in oven with a temperature of 170oC for 15 minutes until cooked, lift.
3. Serve.

For 600 grams

Koin Segi Delapan

Bahan :
- Adonan dasar nastar 500 gram -
- Mentega 1 sdm -
- Keju edam 100 gram, parut -
- Selai nanas 200 gram -
- Ceri merah secukupnya -

Olesan :
- Kuning telur 1 butir -
- Susu cair 1 sdt -

Cara membuat :
1. Campur adonan dasar, mentega dan keju edam hingga rata. Gilas adonan setebal 0,5 cm.Cetak dalam cetakan segi delapan, isi dengan selai nanas, tutup kembali adonan yang sama, agak ditekan agar menyatu. Lakukan hingga adonan habis, letakkan dalam loyang datar, oles dengan bahan olesan, beri ceri merah.
2. Panggang dalam oven dengan suhu 170oC selama 15 menit hingga matang, angkat dan dinginkan.
3. Sajikan.

For 600 grams

Lezat - Edition 016 - Year 1 / 21 october - 7 november 2004

No comments:

Popular Posts

Pengikut