Ingredients :
- To order-1 packet of white powder -
- Sugar 200 grams of sand -
- 600 ml thick coconut milk -
- Dyes 1 drops green food, ready to use -
- 1 tbsp melon Essence -
Content :
- 12 Biscuit cream fruit, ready for use -
Shake rigid:
- Sugar 50 grams -
- 2 grains egg white -
How to prepare :
1. Cooking gelatin, sugar and coconut milk to boil, turn off the fire. Add food coloring, , slosh to lose steam and enter the batter into the egg white that has been whipped stiff, flat confused.
2. Pour some dough into the muffin brass, leave up to half a set, let pour ago biscuit dough back to full. Leave it to harden, remove from the mold.
3. Serve.
Results so 12 pieces
Melon Biscuit
Bahan :
- Agar-agar bubuk putih 1 bungkus -
- Gula pasir 200 gram -
- Santan kental 600 ml -
- Pewarna makanan hijau 1 tetes, siap pakai -
- Essence melon 1 sdm -
Isi :
- Biscuit krim 12 buah, siap pakai -
Kocok kaku :
- Gula pasir 50 gram -
- Putih telur 2 butir -
Cara memnbuat :
1. Masak agar-agar, gula pasir dan santan hingga mendidih, matikan api. Tambahkan pawarna makanan, aduk-aduk hingga uap hilang lalu masukkan adonan ke dalam putih telur yang telah dikocok kaku, aduk rata.
2. Tuang sebagian adonan ke dalam loyang muffin, diamkan hingga setengah mengeras, beri biskuit lalu tuang kembali adonan hingga penuh. Diamkan hingga mengeras, keluarkan dari cetakan.
3. Sajikan.
Hasil jadi 12 buah
Lezat - Edition 016 - Year 1 / 21 october - 7 november 2004
No comments:
Post a Comment