Wednesday, April 29, 2009

BOUQUET BROWN

Bouquet Brown

Ingredients :
- Basic dough nastar 500 grams -
- 1 tsp butter -
- Brown powder 25 grams -
- Jelly pineapple 200 grams -
- 25 grams of red cherries, chopped small -

Spread:
- 1 egg yellow grains -
- Milk 1 tsp liquid -

How to prepare :
1. Mixed base dough, butter and cocoa powder to the average.
2. Press dough 0.5 cm thick, rounded print jagged. Fill the middle with a pineapple jelly, combine the two edges to resemble flower bouquet. Do until the dough runs out, place the brass in the flat, be oiled with a decorative material and spread with cherry red.
3. Roast in oven with a temperature of 170oC for 15 minutes until cooked, lift .
4. Serve.

For 600 grams

Buket Coklat

Bahan :
- Adonan dasar nastar 500 gram -
- Mentega 1 sdt -
- Coklat bubuk 25 gram -
- Selai nanas 200 gram -
- Ceri merah 25 gram, cincang kecil -

Olesan :
- Kuning telur 1 butir -
- Susu cair 1 sdt -

Cara membuat :
1. Campur adonan dasar nastar, mentega dan coklat bubuk hingga rata.
2. Gilas adonan setebal 0,5 cm, cetak bulat bergerigi. Isi bagian tengahnya dengan selai nanas, tangkupkan kedua ujungnya hingga menyerupai buket bunga. Lakukan hingga adonan habis, letakkan dalam loyang datar, oles dengan bahan olesan dan hias dengan ceri merah.
3. Panggan dalam oven dengan suhu 170oC selama 15 menit hingga matang, angkat dan dinginkan.
4. Sajikan.

For 600 grams

Lezat - Edition 016 - Year 1 / 21 october - 7 november 2004

No comments:

Popular Posts

Pengikut