Thursday, July 9, 2009

CONTENTS CHEESE CROISSANT - Croissant Isi Keju

Contents Cheese Croissant

Ingredients :
- Basic croissant dough recipe 1 -

Content :
- 250 grams of cheddar cheese, grated -
- 1 clove chicken eggs, shake loose -

How to prepare:
1. Create a croissant dough (see basic dough).
2. Flatten and cut the dough isosceles triangle shape. Fill evenly with cheese and roll the dough from the base toward the tip of the triangle and form a croissant. Be oiled with eggs and grated cheese give above.
3. Roast in oven for 15 minutes until brown and cooked color.
4. Serve.

For 20 pieces

Croissant Isi Keju

Bahan :

- Adonan dasar croissant 1 resep -


Isi :

- Keju cheddar 250 gram, parut -
- Telur ayam 1 butir, kocok lepas -


Cara membuat :

1. Buat adonan croissant (lihat adonan dasar).
2. Pipihkan dan potong adonan bentuk segitiga sama kaki. Isi dengan keju secara merata dan gulung adonan dari alas segitiga menuju ujung dan membentuk croissant. Olesi dengan telur dan taburi keju parut.
3. Panggang dalam oven selama 15 menit hingga berwarna kecoklatan dan matang.
4. Sajikan.

Untuk 20 buah

Lezat - Edition 016 - Year 1 / 21 october - 7 november 2004

No comments:

Popular Posts

Pengikut