Wednesday, June 17, 2009

BANANA BROWN CHEESE - Sate Pisang Coklat Keju

Banana Brown Cheese

Ingredients :
- 10 Banana kepok red fruit, peeled -
- Margarine / butter sufficiently, to spread -
- Brown 400 grams of cooked slab, cut, melted -
- 200 grams of cheddar cheese, grated -
- Skewer of barbecued meat 10 -

How to prepare :
1. The pin end of the skewer with a banana, banana out to do.
2. Heat omelet pan, be oiled surface with margarine / butter. Grilled bananas on top of the omelet pan until cooked bananas. Lift and let cool.
3. Dip ripe banana into the chocolate slab melted to have a flat surface to the whole banana. Freeze, banana out to do. Dip back half the dressing banana chocolate to melt in the cooking chocolate.
4. Enter a banana in the dressing to chocolate to cheese, grated 1 / 2 part banana cheese closed.
5. Let the chocolate frozen. Make banana until exhausted. Serve.

To 10 pin

Sate Pisang Coklat Keju

Bahan :
- Pisang kepok merah 10 buah, kupas -
- Margarin/mentega secukupnya, untuk oloesan -
- Coklat masak pekat 400 gram, potong - potong, lelehkan -
- Keju cheddar 200 gram, parut -
- Tusuk sate 10 buah -

Cara membuat :
1. Tusuk bagian ujung pisang dengan tusuk sate, lakukan hingga pisang habis.
2. Panaskan pan dadar, olesi permukaannya dengan margarin/mentega. Panggang pisang di atas pan dadar hingga pisang matang. Angkat dan biarkan dingin.
3. Celupkan pisang kedalam coklat masak pekat yang sudah dilelehkan hingga rata ke seluruh permukaan pisang. Bekukan, lakukan hingga pisang habis. Celupkan kembali setengah bagian pisang balut coklat ke dalam coklat masak leleh.
4. Masukkan pisang balut coklat ke dalam keju parut hingga 1/2 bagian pisang tertutup keju.
5. Biarkan coklat beku. Lakukan hingga pisang habis. Sajikan.

Untuk 10 tusuk

Koki - Edition 00107 - October 2007

No comments:

Popular Posts

Pengikut

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More