Tuesday, June 9, 2009

PASTEL CELERY ABON - Pastel Seledri Abon

Pastel Celery Abon

Ingredients :
- 220 ml wheat flour -
- IM stock 1 tsp -
- 50 grams of margarine -
- 1 egg -
- 2 stem celery, chopped -
- Abon 100 grams -
- Cooking oil -

How to prepare :
1. So a mixed wheat flour, broth IM, margarine and eggs, even confused. Enter the celery and poke the dough to dull.
2. tipiskan dough and cut circles. Fill dough with abon forms and pastel mini (small).
3. Heat oil and fry until bewarna tawny, lift.
4. Serve in toples.

To 350 grams



Bahan :
- Tepung terigu 220 ml -
- Kaldu instan 1 sdt -
- Margarin 50 gram -
- Telur ayam 1 butir -
- Seledri 2 batang, cincang -
- Abon 100 gram -
- Minyak goreng secukupnya -

Cara membuat :
1. Campur jadi satu tepung terigu, kaldu instan, margarin dan telur, aduk rata. Masukkan seledri dan uleni adonan hingga kalis.
2. Pipihkan adonan dan potong lingkaran. Isi adoanan dengan abon dan bentuk pastel mini (kecil-kecil).
3. Panaskan minyak dan goreng hingga bewarna kuning kecoklatan, angkat dan tiriskan.
4. Sajikan dalam toples dan sajikan.

To 350 grams

Lezat - Edition 016 - Year 1 / 21 october - 7 november 2004

No comments:

Popular Posts

Pengikut

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More